Главная Регистрация Вход Обратная связь Правообладателям Стол заказов ТВ-ОНЛАЙН Музыка RSS

Товары

Свежие фильмы

загрузка...
<
Загрузка...


Челночніци 3 сезон дивитися онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія (російський серіал 2019) всі серії підряд
 


Челночніци 2 сезон 17 серія 18 серія дивитися онлайн 33 серія 34 серія (російський серіал 2019)
 


Велика гра 2 сезон дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія 2019 (російський сериал) всі серії підряд
 


Велика гра дивитись онлайн 1 сезон 17 серія 18 серія 2018 (російський сериал 2018)
 


Строгий выговор смотреть онлайн (русский фильм 2016)
 


Наследники 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Медичи: Правители Флоренции 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2017) сколько серий и сезонов будет
 


Рассказ служанки 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Близкие 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Офицерские жены 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 
Главная » 2014 » Июль » 15 » Трансформери: Час вимирання дивитись онлайн (фільм фантастика 2014) Transformers: Age Of Extinction

16:37
Трансформери: Час вимирання дивитись онлайн (фільм фантастика 2014) Transformers: Age Of Extinction
Загрузка...

TS!

Дивитись фільм Трансформери: Час вимирання онлайн (фантастика 2014) Transformers: Age Of Extinction

Опис фільму, серіалу Трансформери: Час вимирання дивитись онлайн (фільм фантастика 2014) Transformers: Age Of Extinction
Фільм "Трансформери: Час вимирання дивитись онлайн" Війна роботів трансформерів автоботів і десептиконів триває. Взявши паузу, суперники покинули планету земля, точніше те що від неї залишилося, щоб залікувати рани, зібратися силами і нанести ще більш нищівного удару по ворогу. Люди тим часом силами вчених і військових, харчуються розробити стратегію оборони і систему захисту від можливих подальших вторгнень з космосу. Але в це протистояння втрутитися третя сила, древній клан нових залізних монстрів готовий напасти на Землю.


Дивитись фільм Трансформери 4 Час вимирання 2014 онлайн



Категория: Фантастика | Просмотров: 13253 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.4/21




Смотреть похожие фильмы и сериалы онлайн
Эврика | Eureka (4 сезон) HDTVRip 
Зеленый Фонарь | Green Lantern (2011) TS 
Куб 2: Гиперкуб | Cube 2: Hypercube (2002) DVDRip 
Сплетница | Gossip Girl (4 сезон) HDTVRip 
Супер 8 | Super 8 (2011) HDRip 
Неуправляемый | Unstoppable (2010) DVDRip 
Алиса в стране чудес | Alice in Wonderland (2010) DVDRip 
Игра в ложь | The Lying Game (1 сезон) WEB-DLRip 
Ханна. Совершенное оружие | Hanna (2011) DVDRip 
Исходный код | Source Code (2011) HDRip 
Всего комментариев: 10
0  
10 Admin   (09.11.2014 22:50) [Материал]
Як усі ми вже давно зрозуміли, американці до останнього намагаються вичавити зі своїх ідей все соки. Таким чином загинули багато хороші фільми, і зараз я спостерігаю подібну ситуацію і з «Трансформерами». Мені хочеться задати їм лише одне питання: «? Навіщо, хлопці»

Якщо описати «Епоху Винищення» загалом, то це три години бійні роботів, людей і знову роботів, супроводжувані щенячими висками наляканих блондинок. Знову той же самий сюжет: «Ми не хочемо допомагати людям, але все одно врятуємо їх». Таке відчуття, що автоботам більше зайнятися нічим, лише постійно руйнувати Нью-Йорк, Чикаго та інші американські міста, щоб врятувати жменьку людей, які самі не розуміють, навіщо вони полагодили чергового прибульця.

Що стосується персонажів, то в даному аспекті не все так погано. Марк Уолберг відмінно впорався зі своєю роллю батька-одинака, готового придушити будь-якого залицяльника своєї дочки. Джек Рейнор так же розряджав мій абсолютний негатив, стосувалися цього фільму. Але ось Нікола Пельтц ... Її героїня Тесса неймовірно дратувала, і під кінець фільму хочеться, щоб її пристрелили. Так, я прихильник минулих частин, коли головну героїню грала Меган Фокс. Перші дві частини були кращими, і, мабуть, багато глядачів зі мною погодяться. З автоботів, звичайно ж, радує Бамблби. Все-таки у даного персонажа чудова харизма, і з цим навіть не хочеться сперечатися.

Стів Яблонски знову порадував глядачів своїми відмінними саундтреками, так що знімаю перед ним капелюха. Він - прекрасний композитор, і його музика просто шедевральна.

Але повернемося до самого фільму. Як і належить будь-якому бойовику, він був напханий крутими спецефектами і великою кількістю комп'ютерної графіки, і все було б добре, АЛЕ! Сценаристи явно забули, що їх головні персонажі - ЛЮДИ, а не супергерої! Звичайно, все це виглядало епічно (круті віражі на космічних кораблях, інопланетне зброю і сцени пагонів), але все ж будемо реалістами: герої повинні були померти ще в першій сутичці. Надто вже все у них добре складається, особливо моменти, коли герої на величезній швидкості вилітають з машини / автобота на голий асфальт або падають з хмарочоса, а на них - ні подряпини! Як мінімум це нерозумно.

І так, касаемо назви моєї рецензії ... до чого оживили Мегатрона, я навіть замислюватися не хочу, але в підсумку творці повернулися до самого початку.

0  
9 Admin   (09.11.2014 22:50) [Материал]
Чесно кажучи, я не особливий любитель серії фільмів про трансформерів. Перша частина була реально шикарна, тому що вона була оригінальна до того часу, а далі вже пішло-поїхало немов одне і теж .. Не те щоб зовсім прям погано, але на одну, а то й пару планок нижче. Набридло це все в загальному. Тому цей фільм весь час я обходив боком, але буквально на днях до прем'єри я все таки зважився глянути трейлер і я був дуже навіть вражений! Тому недовго обдумуючи пішов одразу ж на прем'єру в кіно. І що в підсумку, я не пошкодував ні краплі! На цей раз Майкл Бей проявив новий підхід до створення фільму, який викликав лише позитивні емоції!

Хто мотає соплі на кулак з приводу того, що одні й ті ж особи, банально, понуро, нудно і все т. п, заспокойтеся ви вже нарешті і шукайте у фільмі плюси, а не мінуси, т. до насправді плюсів то більше і якщо порівнювати з попередніми частинами, то плюсів виявиться набагато більше.

І до речі, відзначу навіть це окремо. У фільмі присутні реально смішні моменти і навіть смішні жарти! Цьому я був дуже здивований, т. до зазвичай у американців погано виходить поєднувати гідні жарти з гідним фільмом.

Акторський склад - Ну це ще один найголовніший і жирний плюс фільму. Так, зміна акторського складу дійсно пішла тільки на користь! Марк Уолберг - безаговорочно красавчик, відіграв свою роль батька на відмінно. Джек Рейнор - просто смішний і дурний гонщик. Розраховував на те що його місце займе хтось інший, але все ж він і сам то непогано вписався. Про роль дочки я особливо просторікувати не буду, тут то і без Меган Фокс пройшло все на ура. Загалом чекаю цих хлопців в продовженні ..

Побачивши тривалість фільму, багато хто, як я розумію, починають так само нав'язувати своє невдоволення, але ви неправі, т. до фільм пролетить непомітно. Тут нету нудних моментів, затягнутих соплів і наданих діалогів. Тут все чітко побудовано на тому, щоб глядач не відривався від екрану. Принаймні вагомий того аргумент - IMAX 3D, адже це реально круто!

Підсумок - Явний номінант на кращий фантастичний бойовик 2014 року. Це немов заведена бомба в якій без кінця і краю на всьому протязі всього фільму була, природно, Ульотний динаміка, видовищні аварії, добре пророблена операторська робота, красиві погоні, поява нових ураганних груд металобрухту і навіть крім сутичок між трансформерами, було предостатньо хороших бойових сцен і між головними героями. Загалом рекомендую кожному, як дорослим, так і дітям.

І звичайно ж, за старою доброю традицією, під кінець прямо таки натякнули на продовження! Сподіваюся наступна частина буде знято в такому ж стилі ..

0  
8 Admin   (09.11.2014 22:50) [Материал]
Дуже розчарована переглядом фільму, показ якого так довго чекала! Це тригодинне видовище останні півтори години перетворилося на тортури, я ледве стримувалася, щоб не вибігти з зали кінотеатру, і то тільки з солідарності до моєму супутнику. Як виявилося, він ледве стримував себе, щоб не зробити теж саме ...

Отже, сюжет ... Сюжет, сюжет ... Як такого сюжету і не було особо ... Фільм складається з безглуздих шматочків, які потім спробували зібрати воєдино, але це погано вийшло. Головний герой Кейд Егер для вирішення свого катастрофічного фінансового становища викуповує задешево старий тягач, який планував продати на запчастини. Але, не тут то було! Це виявився сам Оптимус Прайм, якого обшукали, що ховалися від винищення Автоботи, і неперевершені в своїх іщейскіх здібностях федеральні служби. Кейд його лагодить, тут-то і починається їх спільна боротьба проти люто налаштованих спецслужб, що намагаються добити залишилися Автоботов і Оптімуса Прайма, а тепер і самого Кейда (за допомогу Оптимусу), його неповнолітню доньку та її бойфренда-гонщика. Був і Лукас - працівник-прогульник Кейда, але його швидко ліквідували, ніж показали глядачеві першу безглуздість сценарію, так як герой абсолютно не розкрився, та і його приятелі особливо і не засмутилися.

Герой Марка Уолберга здався мені нудним, він не приніс нічого особливого у фільм. Він ніби як бовтався під ногами у трансформерів, періодично стріляючи зі свого надзброї. В неприємності потрапляли то сам Кейд, його рятували донька з бойфрендом, то дочка Тесу, то її хлопець Шейн, і ось вони по колу один одного рятували ... Навіть батальні сцени почали дратувати, так як було складно зрозуміти їх причину. Ну, головне, що все плохиші фільму в кінці а) загинули, б) зрозуміли свою помилку і стали хорошими.

Скажу пару слів про гумор. Десь він був доречний, але частіше все виглядало так: о, ось тут треба б сказати щось смішне, нехай це навіть не в тему або не в'яжеться ніяк з характером героя, і все ж треба.

Вердикт.

На екрані відбувалася і лилася у вуха глядачів у вигляді реплік така банальщина, що вони просто вставали і йшли із залу.

Проте, фільм не без плюсів.

Чудова графіка і ЗD-ефекти дійсно вражають своєю реальністю відбувається. Залишається тільки плеснути в долоні і сказати: «До чого ж техніка дійшла!». Ще хочу відзначити музичне супроводження фільму, яке так ідеально вписувалося в певні сцени, що мимоволі починаєш вірити в що відбувається на екрані маячня. Мабуть з позитивного все.

0  
7 Admin   (09.11.2014 22:49) [Материал]
До франшизі про «Трансформерів» я ніколи особливої любові не відчував. Завжди вважав ці фільми просто літніми бойовичку без сюжету, але з красивою картинкою і на четверту частину ніяких надій не покладав. Але після перегляду я був настільки злий, що просто не передати словами. Фільм не тільки не виправдав моїх очікувань, які були і так не високі, але і знищив в моїх очах режисера Майкла Бея, до якого до цього я досить добре ставився. У чому ж проблема цього фільму? Давайте розбиратися.

Коли я стояв при вході в кінотеатр, на очі мені попалася брошура. Я взяв її і, прочитавши, дізнався, що тривалість фільму становить дві години і п'ятдесят хвилин! Я не надав цьому особливого значення, але після перегляду першої години мені стало неймовірно нудно, було нецікаво стежити за подіями, повіки самі змикалися, і заснути не давали лише гучні звуки пострілів і вибухів. Вийти із залу я не міг, гроші віддав як-не, припадали завжди себе контролювати. Для мене це одна з головних проблем. Фільм дуже затягнутий, протягом практично трьох годин не відбувається нічого крім екшену. Не розвивають персонажів (про них пізніше), немає ніяких сильних сюжетних поворотів, все до банальності просто! Багато хто може сказати: «Що ти хочеш від річного бойовичка?». Я хочу, щоб у фільмі щось відбувалося, крім вибухів і даремних діалогів!

Тепер ми плавно перейдемо до персонажів. Тут навіть говорити нічого. Головний герой (Марк Уолберг), хоча я так до кінця і не зрозумів головний він чи ні, це стереотипний папаша. Такий захисник, який все забороняє свій дочки. До речі, про дочку, її грає Нікола Пельтц, - самий плоский персонаж картини, на мій погляд. За весь фільм її ніяк не розкривають, а описати її можна (сходу) одним прикметником - красива. Адже і справді, чим вона запам'ятовується крім струнких ніг? Ще я скажу пару слів про Джека Рейнором, точніше про його персонажа. Весь фільм не можу зрозуміти, як до нього ставитися, то він боягуз, то крутий гонщик, то хлопець Теси (Нікола Пельтц), загалом, він більше всіх дратував. Слабкість і не розкрито персонажів для мене - це великий мінус, так як я не можу переживати, не можу відчути те, що відчувають вони.

Поговоримо трохи про сценарії. Для цього фільму він не особливо важливий, але хоч щось там бути повинно! Але ж навіть цього «повинно» в картині немає! Сюжет простий як три копійки і до всього цього додаються дурні діалоги, невиправдані вчинки і багато ляпів.

Підведу підсумок. Фільм мені не просто не сподобався, я вважаю його одним з гірших. Там погано все, крім спецефектів. На такий фільм і ворогу не побажаєш сходити.

0  
6 Admin   (09.11.2014 22:49) [Материал]
Щойно приїхав з кінотеатру, навіть не знаю як писати рецензію, стільки емоцій, стільки радості, але тим не менше, потрібно зібратися з думками, бо я просто не можу не написати рецензію до цього шедевру. Скажу відразу, мої очікування повністю виправдалися.

Скажу коротко про першу трилогії, мені вона дійсно сподобалася, це прорив у світі фантастики, подібного дуже мало. Після перегляду «Темної сторони місяця» я не думав, що вийде продовження, проте в середині того року стало відомо, що продовженню бути, але вірніше сказати, це вже не продовження, а скоріше початок нової трилогії. Я дуже чекав це кіно, і моїм радісним почуттям немає меж, так як кіно повністю себе виправдало.

Давайте спочатку коротко поговоримо про сюжет, новий початок починається з того, що житель Техасу Кейд Ягер (Марк Уолберг) знаходить трансформера Оптімуса Прайма, головного серед Автоботов, у Кейда проблеми з грошима і він вирішує не упустити свій шанс, тобто починають автобота і здати його властям, адже ті відловлюють їх і знищують, щоб знову не допустити ще одного бою, власне з цього все й починається. Дуже мене порадував сценарій, адже саме ця частина відкриє нам багато нового, раніше невідомого. Фільм одразу починає тебе засмоктувати в себе і не відпускати до кінця, як ніби ти теж разом з героями у фільмі приймаєш участь. Як я вже сказав, саме ця частина відкриває багато таємниць, раніше невідомих, що мене теж неодмінно порадувало.

Так, було не звично без старих персонажів, але воно й на краще, адже ця вже нова історія, нові пригоди, і старих героїв тут і не повинно бути. По початку я спірно поставився до інформації про те, що Марк Уолберг буде зніматися і грати головну роль в цьому фільмі, як виявилося, я був не правий, він дійсно відіграв на всі сто, і з усіх акторів він і Нікола Пельтц сподобалися найбільше. Нікола Пельтц просто нереальна красуня, гарна заміна Меган Фокс. Акторів ідеально підібрали на ролі, кожен вписався добре.

Насчет спецефектів, та тут і говорити нічого, ця частина найбільш насичена в цьому плані, картинка радує око, дуже гарне 3D, тільки за це вже фільму можна ставити високий бал. Весь фільм в плані спецефектів дуже смачний, багато моментів, на яких сидиш з відкритим ротом, щоб відчути всю міць цього фільму дивитися потрібно в IMAX 3D. Динамічних моментів дуже багато, кіно не дає занудьгувати.

Власне, закінчили на найцікавішому, але зробили натяк, що це ще не кінець. Я дуже задоволений фільмом, і всім раджу не шкодувати грошей і сходити на нього в кінотеатр, воно того варто.

Поки що це найкращий фільм цього року. Очікування виправдалися!

0  
5 Admin   (09.11.2014 22:48) [Материал]
З «Епохою винищення» відбулося практично те ж саме, що і з «Кидком кобри 2». В спроби відновити і почати второю трилогію про гігантських роботах фільм став походити на дуже дорогий бойовик категорій Б в порівнянь з попередніми фільмами. Мабуть вплинуло повна зміна акторського складу і те, що тепер історія обертається не навколо військових і уряду США, а всього на всього навколо техаського винахідника, його доньки та її бойфренда.

З іншого боку Майкл Бей залишився вірним собі і влаштовує в кадрі справжній хаос, навколо чого тільки може. У плані руйнувань масштаб ні якому чином не знизився - в друзки розлітаються затишні будиночки і трощать скляні хмарочоси. Все навколо вибухає і гуркоче. Майклу Бею з кожним разом вдається перевершити самого себе в плані екшену і вибухів. Майкл Бей настільки щільно наповнює кадр всіляким екшеном і робить це настільки часто, що не тільки ніколи нудьгувати так навіть за всім цим очним бенкетом доводиться спостерігати не тільки широко відкритими очима, але і ротом. Все дуже круто і красиво! І да нарешті з'явилися загальні плани в битвах, і менше стало мельтешение мелконарезанного.

В сценарному плані четверта частина починає вносити у франшизу, хоч які - то нововведення, з'являється серйозний тон розповіді, якого так не вистачало попереднім двом фільмам, але до першої частини не добирає, все одно деколи фільм здається дитячим. В першу чергу завдяки новим персонажам-роботам, (робот-самурай, робот з сигарою в зубах) які до себе абсолютно не розташовують. Не кажучи вже про дінороботах, які й зовсім не запам'ятовуються через крихітного відведеного для них часу. Лише робот-лиходій з гарматою замість голови хоч якось запам'ятовується. Хоча і з персонажами-людьми у Бея навіть біда вони лише мають оболонку вкрай плоску. Бею знову не до персонажів, аби влаштувати по скоріше черговий вибух.

Тригодинне щільне дію потрібне лише для фінальної битви виявилося провалено. Бо саме фіналом четверта частина слабка. Фінал приготував натуральне розчарування. Епічною битви так токовой у Бея в цей раз не вийшло. А вийшло вкрай сумне видовище, наповнене великою кількістю вповільнень, слоу-мо, сповнене ще під вкрай сумну мелодію. Одні лише піднімання різних предметів вгору і наступні опускання їх на землю не вражають ні як. Як же в ці моменти не вистачало військових з їх важким озброєнням і вогнепальною зброєю, що надавали кожному фіналу динаміку. Єдиний фінальний поєдинок Оптімуса з Локдауном це як малювати для тригодинного очікування епічного фіналу. Інтригу з Мегатроном як взагалі ні як не розвинули.

«Трансформери: епоха винищення» - мега крутий вибуховою феєрверк, грандіозне руйнування чергового мегаполісу, шквал позитивних емоцій, зіпсовані лише відсутністю динамічного фіналу. І почесне звання головного вибухонебезпечного блокбастера літнього сезону 2014 року.

0  
4 Admin   (09.11.2014 22:48) [Материал]
Є у мене дуже погана звичка - шукати нестикування і іншу маячню в фільмах. Тому кожного разу, виходячи з кінотеатру, я буквально виливаю тонни ненависті і скарг на друзів, яким не пощастило піти зі мною в кіно. Але в цей раз все було по-іншому ...

У вас бувають такі моменти, коли застигаєш в одному положенні і не рухаєшся два з половиною години? Ні, але в мене буває. З перших хвилин фільму моя долоня міцно закріпилася в області обличчя, а ліва рука, безпорадно витягнута вперед - в сторону екрану, ніби молила про допомогу. Майже одразу все в мені ламалося: логікометр і тупометр буквально розліталися на шматки, а пафосометр до середини фільму зашкалив і вибухнув як кілька тисяч наднових, спаливши всіх глядачів, це ще повезло, що він до кінця фільму не допрацював, ліве і праве півкулі водили хоровод , поки, знесилені, замертво не повипадали. Запитання: «? Що взагалі тут відбувається !!! 11» так і виривався назовні.

Все це закінчилося десь на тридцятій хвилині фільму ...

Сюжет був настільки тупий, поведінка персонажів неадекватним, а діалоги, написані першокласником, настільки просякнуті пафосом і дурістю, що сил щось аналізувати і висміювати у мене вже не було і я просто дивився. І фільм мене порадував! Гігантські роботи, вибухи, вибухи, вибухи і знову роботи, роботи динозаври, роботи машини, роботи, роботи! Пафосний діалог, після якого вибухи, а потім жарт, яка ще разом з вибухами і бійками людиноподібних роботів машин позаземного походження !!!

Мабуть, останньою фразою в рецензії можна було і обмежитися, якби це був ролик. Відмінна картинка, відмінні спецефекти, відмінна операторська робота, місцями є непогані жарти. Якщо оцінювати трансформерів, як ролик, або відео на тему «дивіться які штуковини ми вміємо», то це однозначно 10 з 10.

Якщо оцінювати як фільм, ну, я навіть не знаю, напевно, 0 з 10, після виходу із залу я вже нічого не пам'ятав, бажання переглядати у мене не з'явилося. Знаєте, коли читаєш книгу, буває таке, що й екшену багато, герой неймовірно крутий, а світ навколо стоїть, книга стоїть і тебе наполегливо хилить на сон, так от з трансформерами приблизно теж саме. Багато цікавого і якісного екшену, але в усьому іншому це тьма і морок, навіть незважаючи на те, що це фільм від Бея.

0  
3 Admin   (09.11.2014 22:47) [Материал]
Трансформація гігантських роботів в машини вже не дивує і не приковує погляд, як це було в першій частині.

Сюжет не інтригує і не змушує з цікавістю очікувати що ж буде далі. «У такому фільмі сюжет не так важливий» скажете ви. Але дозвольте з вами не погодитися. Будь-хто, навіть самий абсурдний сюжет можна подати так, щоб глядачеві було цікаво спостерігати за подіями на екрані. Домогтися цього можна різними способами - цікавими персонажами, інтригою сюжету, інтригою і розвитком взаємин героїв. У всьому важливий баланс.

Фільм скотився в фарс і идиотию. Чого тільки варта трансформер з бородою і сигарою ... це не фільм, це красивий відеокліп. Який краще пускати під музику, і без діалогів.

Люди знову впали в маразм і взялися за знищення автоботів ... стоп. Це вже було в попередніх частинах або я щось плутаю? Причому вони знову роблять це неодмінно посилаючи загін спецназу. Проти величезного і рухомого робота, який до того ж і озброєний непогано? Майкл Бей, ви це серйозно? Що за маніакальне прагнення від частини до частини запхати людей з простими автоматами в гущу сутички гиганські роботів, яким достатньо одного руху ногою, і людина роздавлений.

Раз вже є ідея з «Трансформ» (теж ідіотське назву), з якого люди зібралися створювати власних роботів, чому б і не придумати якихось екзо- костюмів для людей, щоб надати сутичкам хоч якусь осмисленість? Але ні ж ... вони знову за старе.

Діалоги і персонажі. Те, що відбувається на екрані настільки несерйозно, що навіть вже не смішно. Всі ці розмови батька з донькою, його «турбота» ... виглядає це все награно і по-дитячому. Герої абсолютно не запам'ятовуються і не викликають ніякої симпатії.

І, що найсмішніше, спостерігаючи красиві кадри і ракурси в голову приходить лише одна думка - як прекрасно було б побачити який-небудь новий пригодницько-фантастичний фільм з такими ж візуальними ефектами.

Трансформери могли б стати саме таким фільмом, але не з цим режисером і не з таким підходом.

Дуже не раджу йти на даний фільм якщо ви хоч зовсім небагато цінуєте в фільмах збалансованість візуальної складової і сюжету.

0  
2 Admin   (09.11.2014 22:47) [Материал]
Трансформери: Епоха винищення, шанує традиції стереофільмів. Яскраво і красиво.

Фільм про довіру. Люди не довіряють прибульцям. Трансформери не довіряють людям. Батько не довіряє дочки. Аналогічний трикутник в іншому фільмі Майкла «Армагеддон». Дочка, батько, таємний хлопець дочки. Там це вдалося, а тут усічений варіант, лінія вмістилася в декілька пропозицій, загальною тривалістю не більше 5 хвилин.

Сюжет дитячий, гумор дитячий, фільм дитячий. Для дорослих тільки біла футболка, Нікола Пельтц, з тієї ж не бруднити тканини, що й білі штани Меган Фокс. Продовження традицій.

0  
1 Admin   (09.11.2014 22:46) [Материал]
Вже зовсім не хочеться розписувати трактати, що в цьому фільмі добре і що погано, але все ж тенденції цього серіалу і ставлення до нього глядачів ставлять мене в тупик.

Чесне слово, не думав, що віднесуся позитивно до Трансформерам, але це сталося. Міша Бей мене дуже здивував і я скажу чому. Так, не кажіть мені, що сюжет тупий, я це знаю. Він абсолютно дитячий і я щиро не розумію, чому ще більш тупі сюжети в подібному жанрі йдуть на ура, а тут його лають всі, кому не лінь.

Сюжет у цьому фільмі займає останнє місце, як би очевидно це не звучало. А тягнуть сценарій і картинка. Так, чорт візьми, сценарій справляється зі своїм завданням, Трансформери тримають таку собі інтригу і пару раз історія робить розворот. Нарешті, персонаж не картонні. НАРЕШТІ, тут немає тупого гумору! Вся ця тупа вульгарщина і тупі подро ... да діти, чорт візьми, кричущі «Це крутіше, ніж в Армагедон !! 11» кудись безслідно зникли. З'явилися не найталановитіші, але живі жарти. Нарешті бої стали нормальними, а не чорт зрозумій що.

І як же шикарна операторська робота і спецефекти! Особливо в 3D. Я багато бачив 3D фільмів, але тут Бей просто потягнув на себе ковдру Кемерона. Це дуже складно описати словами, це потрібно бачити на гідній техніці. Я ставлю чай не тільки оператору, а й звукорежисеру. Адже на цей раз, гуркіт боїв схожий дійсно на гуркіт, а не на легке побряківаніе, звук многоканален, як ніколи раніше, а слоумо-баси шикарні.

Епоха винищення на мій прискіпливий погляд ненависника коміксів вийшла найкращою частиною і я б не радив взагалі дивитися першу трилогію. Абсолютно не розумію, чому більшість дотримується іншої точки зору, та ви зажрались, хлопці! Чесні попкорном-блокбастерного -

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Лучшие сериалы!

Форма входа

Фильмы по качеству

Календарь

«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Бесплатный хостинг uCoz