Главная Регистрация Вход Обратная связь Правообладателям Стол заказов ТВ-ОНЛАЙН Музыка RSS

Товары

Свежие фильмы

загрузка...
<
Загрузка...


Челночніци 3 сезон дивитися онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія (російський серіал 2019) всі серії підряд
 


Челночніци 2 сезон 17 серія 18 серія дивитися онлайн 33 серія 34 серія (російський серіал 2019)
 


Велика гра 2 сезон дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія 2019 (російський сериал) всі серії підряд
 


Велика гра дивитись онлайн 1 сезон 17 серія 18 серія 2018 (російський сериал 2018)
 


Строгий выговор смотреть онлайн (русский фильм 2016)
 


Наследники 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Медичи: Правители Флоренции 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2017) сколько серий и сезонов будет
 


Рассказ служанки 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Близкие 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Офицерские жены 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 
Главная » 2015 » Январь » 12 » Поводир дивитись онлайн (фільм драма 2014) The Guide

13:00
Поводир дивитись онлайн (фільм драма 2014) The Guide
Загрузка...

Дивитись фільм Поводир онлайн (драма 2014) The Guide

Опис фільму, чи серіалу Поводир дивитись онлайн (фільм драма 2014) The Guide
Фільм "Поводир дивитись онлайн" Отже, на дворі 1934. На харківському тракторному заводі працює іноземний фахівець, американський комуніст Майкл Шемрок, якого за ударну працю нагороджують поїздкою до столиці всього прогресивного людства - Москву. Але перед самим від'їздом Микола Ситник вручає йому «Кобзаря» Т.Г. Шевченка з проханням передати його англійському журналісту, який працює в Москві. Саме ця книга, а точніше - заховані в ній документи про планований Голодомор, і стане причиною його загибелі, залишить сиротою його 12-річного сина Пітера, який і стане незабаром тим самим заголовним «поводирів».

Поводир / The Guide
Рік: 2014
Країна: Україна
Режисери: Олесь Санін
Жанр: військовий, драма
Бюджет: 2 млн. Дол. США
Прем'єра (в Україні): 12.11.2014
Прем'єра (у світі): 16.07.2014
Тривалість: 120 хв.

В головних ролях:
Джефф Баррелл, Станислав Боклан, Антон Святослав Грин, Ирина Санина, Александр Кобзарь, Андрей Билоус, Федор Стригун, Олег Примогенов, Джамала


Дивитись драматичну картину Поводир 2014 онлайн





Категория: Драма | Просмотров: 42987 | Добавил: Admin | Рейтинг: 3.7/30




Смотреть похожие фильмы и сериалы онлайн
Сверхъестественное | Supernatural (4 сезон) HDTVRip 
Дневники вампира | Vampire Diaries (1 сезон) HDTVRip 
Пан Американ | Pan Am (1 сезон) HDTVRip смотреть онлайн скачать 
Темный мир в 3D (2010) DVDRip 
Продается владельцем | Продажа без посредников | For Sale by Owner (2009) DVDRip 
Пирамида | ПирамМмида (2011) DVDRip 
Теория Большого Взрыва | The Big Bang Theory (1 сезон) HDTVRip смотреть онлайн скачать 
Сверхъестественное | Supernatural (3 сезон) HDTVRip 
Девичник в Вегасе | Bridesmaids (2011) HDRip 
Купидон (2011) SATRip 
Всего комментариев: 2
0  
2 Анатолий   (12.11.2014 16:02) [Материал]
На початку 30 років 19 століття, в Україні, як і по всьому Союзу наполегливо будувався соціалізм. Це була нова епоха, і в моду увійшли нові вирази, такі як політична свідомість, перевиконання плану, комунізм. Але були ті, хто був проти сліпого наслідування за національною ідеєю, таких називали ворогами народу і націоналістами. І як людей інакомислячих і схильних антирадянської петлюрівської агітації прибирали за наказом без суду і слідства, щоб уникнути впливу на світлі уми людства, а говорячи простою мовою чекістів - безслідно ліквідували. Навіть у виконанні кобзарських пісень, так як вони були сумними і розповідали про нещасну життя українського народу бачили контрреволюційну агітацію, вважали, що вони розходяться з духом сталінської передової епохи, тому такі твори підлягали ідеологічній роботі, щоб замість упаднического настрою, з'явилися нові думи і пісні соціалістичної спрямованості. Саме про цей період життя українського народу розповідає кінофільм. Історія, яку розповідає глядачам кінотеатру «Оскар» Олег Санін почала створюватися давно, ще за часів фільму «Мамай», але у зв'язку з непередбаченими обставинами була показана, тільки в 2014 році і відразу стала претендентом на звання «Найкращого українського фільму» і 87- мій премії «Оскар». Фільм знятий на основі реальних фактів і подій 1930-1934 років. Працюючи на зйомках, режисер намагався не звертати увагу на власні амбіції і знімав кіно з використанням різного роду метафор, які найкраще допоможуть передати сенс і переживання героїв. Акторська гра, для Джамали і Антона Гріна стала дебютом, гідна усіляких похвал. Настільки якісно передані образи персонажів, їх характер, що глибоко сприймаєш разом з грою акторів, всю гаму почуттів - злість, любов, добро, зрадництво, підлість і вірність - відчуваються навіть «мурашки» по тілу від підлого і злого героя Олександра Кобзаря, або вірність і доброту від - Станіслава Боклана. І хоч в процесі зйомок бюджет був зменшений в 10 разів, незважаючи на це картина була готова в 2013 році, до початку революції в Україні, внаслідок допомоги волонтерських організацій. Саме завдяки картині показаної американської кіноакадемії, американці, зі слів режисера, нарешті зрозуміли суть і хід української революції. Тому планується демонстрація «Поводир» на екранах США як допрокатного фільму, він буде показаний місцевим ЗМІ та на університетських показах. Завдяки спонсорам, кіно буде доступно в прокаті, в 6 містах України з тіфлопереводом, і його зможуть подивитися люди з проблемами зору. Наступного року намічений вихід 4-серійного серіалу на каналі «Інтер», але це буде зовсім інша історія і зовсім інше кіно.

0  
1 Владислав   (12.11.2014 16:02) [Материал]
На екрани країни виходить стрічка, яку багато пророкують долю першого українського блокбастера. Про це говорять і амбіції прокатника, яким виступає найбільша дистрибуторская компанія України B & H, яка ризикнула випустити одночасно не мене 130 копій (за іншими джерелами - 154), і потужна маркетингова компанія, котра закликає «закрити очі і дивитися серцем», і небачений за розмахом прем'єрний день, що мав місце в престижному (на даний момент) столичному мультизальників «Оскар» в ТЦ «Гулівер». Але, не дивлячись на заклики, що лунають з афіш і з уст творців стрічки, все спробуємо трохи очі привідкрити.
Отже, на дворі 1934. На харківському тракторному заводі працює іноземний фахівець, американський комуніст Майкл Шемрок, якого за ударну працю нагороджують поїздкою до столиці всього прогресивного людства - Москву. Але перед самим від'їздом Микола Ситник вручає йому «Кобзаря» Т.Г. Шевченка з проханням передати його англійському журналісту, який працює в Москві. Саме ця книга, а точніше - заховані в ній документи про плановане Голодомор, і стане причиною його загибелі, залишить сиротою його 12-річного сина Пітера, який і стане незабаром тим самим заголовним «поводирів».
Фільм, на створення якого Олеся Саніна надихнув і благословив знаменитий голлівудський актор Джек Пеленс (в миру - наш співвітчизник Володимир Палагнюк) в далекому 2004-му році, очевидно претендує на широкий публічний успіх, і не тільки в нашій країні, тобто на думку його авторів і прокатників має здатність говорити і глибинних національних проблемах на універсальній мові кіно. Але після перегляду в цьому виникає ряд сумнівів, в числі яких: досконала однозначність характеристик героїв (Іван Кочерга, зіграний Станіславом Бокланом, - лицар без страху і докору, за плечима якого бій під Крутами, де він і втратив зір, безмежна любов до Орисі і непоборну козацький дух, «що Тіло рові до бою», незважаючи на сліпоту; чекіст Володимир - мерзотник, любов котрого до Ольги (Джамала), нареченій Шемрок, скоріше не пом'якшує чорноту цього персонажа, а здається лише прагненням панувати, придушувати, володіти; сама ж Ольга і зовсім виглядає «людиною без властивостей», про мотиви вчинків якого залишається лише здогадуватися), драматургічна слабкість розповіді, обумовлена, не виключаємо, масштабністю задуму та історичного матеріалу і відсутність виразного позитивного послання, яке було б незайвим для широкої публіки в нинішній непростий для нашої країни час. Не виключено, втім, що цей недолік буде усунений в обіцяної режисером повної, чотиригодинний версії стрічки, прем'єра якої повинна відбутися на «Інтері» у 2015-му році. Крім того, надмірне захоплення метафоричністю і міфотворчістю, які притаманні поетичному кіно, з якого черпає натхнення режисер, призводить часом до неоднозначних результатів - чого вартий лише перетворення знаменитого Тараканівського форту під Дубно, побудованого до кінця 19 сторіччя Російською імперією в «легендарну козацьку фортецю». А якщо все ж таки прислухатися до слогану фільму, то тоді повз глядача пройде єдина не викликає ніяких нарікань складова «поводиря» - віртуозна робота одного з кращих операторів світу Сергія Михальчука, що ще зменшить шанси стрічки Олеся Саніна дійсно стати першим українським блокбастером. Але шляхи колективного свідомого (і без-) несповідимі, так що будемо сподіватися на краще.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Лучшие сериалы!

Форма входа

Фильмы по качеству

Календарь

«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Бесплатный хостинг uCoz