Главная Регистрация Вход Обратная связь Правообладателям Стол заказов ТВ-ОНЛАЙН Музыка RSS

Товары

Свежие фильмы

загрузка...
<
Загрузка...


Челночніци 3 сезон дивитися онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія (російський серіал 2019) всі серії підряд
 


Челночніци 2 сезон 17 серія 18 серія дивитися онлайн 33 серія 34 серія (російський серіал 2019)
 


Велика гра 2 сезон дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія 2019 (російський сериал) всі серії підряд
 


Велика гра дивитись онлайн 1 сезон 17 серія 18 серія 2018 (російський сериал 2018)
 


Строгий выговор смотреть онлайн (русский фильм 2016)
 


Наследники 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Медичи: Правители Флоренции 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2017) сколько серий и сезонов будет
 


Рассказ служанки 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Близкие 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Офицерские жены 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 
Главная » 2014 » Апрель » 5 » Помпеи (боевик фильм 2014) смотреть онлайн Pompeii

21:43
Помпеи (боевик фильм 2014) смотреть онлайн Pompeii
Загрузка...

TS!

Смотреть фильм Помпеи онлайн (боевик 2014) Pompeii

Описание фильма, сериала Помпеи смотреть онлайн (фильм боевик 2014) Pompeii
Фильм "Помпеи смотреть онлайн" Главный герой, будучи обычным рабом, отправляется в плавание на корабле, который следует в Неаполь. Он должен спасти свою возлюбленную и лучшего товарища, который будучи гладиатором, оказывается в западне городской арены. 

Ситуация усложнена еще тем, что наш герой влюблен не в обычную рабыню, которая была бы ему ровней по социальному статусу, а в дочь богатого местного купца. 

Режессурой фильма занялся супруг Милы Йовович сценарист и продюсер Пол У. С. Андерсон, который известен широкой аудитории киноманов по работам над фильмами «Обитель зла» 2002-го и 2010-го годов выпуска, а так же по киноленте «Смертельная гонка». 

Актерский состав этого экшена возглавят Кифер Сазерленд, Кит Харингтон, Эмили Браунинг и Джаред Харрис, а также Адевале Акиннуойе-Агбайе, который исполнит роль раба-гладиатора. Кифер воплотит самого отрицательного персонажа данной киноленты, римского сенатора, который погряз в коррупции и является женихом дочери купца. ... Смотрите фильм Помпеи в лучшем качестве онлайн на нашем сайте.

Название: Помпеи / Pompeii 2014 онлайн
Страна: США, Германия 
Жанр: драма, приключения, боевик 
Качество: HD-трейлер [Дублированный] 
Режиссер: Пол У. С. Андерсон 
В ролях: Кит Харингтон, Эмили Браунинг, Кифер Сазерленд, Джаред Харрис, Карри Грэм 
Премьера (РФ): 20 февраля 2014


Смотреть драматический боевик Помпеи 2014 онлайн



Категория: Боевик | Просмотров: 7663 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2




Смотреть похожие фильмы и сериалы онлайн
Довольно добрый человек | A Somewhat Gentle Man (2010) DVDRip 
Подпольная Империя | Прeступнaя Империя | Империя порока | Boardwalk Empire (2 сезон) HDTVRip 
Помеченный смертью | Нико-3 (1990) DVDRip 
Любовь-морковь 3 (2011) DVDRip 
Код Чикаго | Власть закона | The Chicago Code (1 сезон) HDTVRip 
Детям до 16… (2010) DVDRip 
Последняя песня | The Last Song (2010) DVDRip 
Декстер | Dexter (6 сезон) HDTVRip 
Резвая | Ruffian (2007) DVDRip 
Зайцев, жги! История шоумена (2010) DVDRip 
Всего комментариев: 1
0  
1 саня   (20.02.2014 18:09) [Материал]
«Історія кохання раба Майло і благородної Кассии » , чорт , це настільки солодкава історія кохання , що просто в тремтіння кидає . Я йшов дивитися фільм катастрофу , а тут таке. Забігаючи вперед скажу : катастрофа виглядає шикарно , але перед нею ...

Пол У. С. Андерсон - відповідальний за даний фільм має три хороших фільму в своїй кар'єрі Mortal Kombat , Resident Evil (перша частина) і Death Race . Ще Event Horizon гойдається десь на межі , але не суть. Головне що все інше вийшло з під ... з під чого у режисерів виходять фільм ? .. Загалом , все інше було дикої несусветіцей , яку дивитися нормально було вкрай складно, або битися в істериці від безглуздості, або рвати на собі волосся і запитувати «Що за фігню ви мені показуєте ? » , або зовсім не дивитися , що було найправильнішим варіантом. Шкода , але Pompeii я віднесу на темну сторону кар'єри Пола .

Але чорт з нею , з любовною лінією , наш головний герой гладіатор ... У Стародавньому Римі ... в рейтингу фільму PG- 13 , що означає , НІ КРОВІ ! Нє, я звик , що Роланд Еммеріх знімає всі свої фільми з цим рейтингом і в якості фильмов-вкоторыхвсяЗемляпогибаетоткакоготокатаклизма, вони виглядають дуже добре ( якщо не вважати сюжету ) , цей самий катаклізм починається вже на 20 хвилині і все намагаються врятуватися. Тут же , виверження Везувію і вся пов'язана з цим краса , починається тільки в самому кінці. А до неї вас чекають похмурі , у порівнянні з « Гладіатором » битви , тужливі діалоги і сюжет не стоїть і виїденого яйця , якого ідеально вистачило б на зав'язку. Але , зав'язка ця триває довбаний половину фільму і якщо ви не взяли з собою якогось попутника , з яким можна було б обговорити всі нелогічності і косяки цього фільму , розважитися вам буде рішуче нічим.

Але зате коли вулкан ізригнет перший стіл попелу ... ммм ... Це Божественно . Відразу стає зрозуміло , куди пішов весь бюджет і чому найняли таких хріновий сценаристів. 3D , саме реальне 3D , все чітко , все об'ємно , все красиво. Заради цього варто було терпіти. Я не пригадаю , де ще я бачив таке якісне 3D , окрім « Аватара» , і фільмів у форматі IMAX. Шкода це буйство стихії , знову буде перериватися тупими діалогами і безідейної фінальної битвою на мечах з головним гадом . Як же приємно спостерігати за цими м'яко падаючими величезними частинками попелу. Він як сніг тільки чорний застилає все і , і це так заворожує.

Ой , що , а все чтоли? Всі померли? Я хочу ще вулкана ! Це так красиво , чому все хороше так швидко закінчується ? Ех . Передбачуваний сюжет , що не розвинені лінії героїв яким не хочеться співпереживати , не виключна гра акторів і красиві панорами міста . Єдино , що заслуговує на увагу , це останні 20 хвилин фільму , ось тут весь бюджет. Прям , хочеться щоб хтось зробив нарізку кадрів разрушаюшегося міста і виклав куди-небудь на Youtube , вийшло б хвилин 15 від сили , але зате було б не відірватися. І ніяких болісних очікувань .

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Лучшие сериалы!

Форма входа

Фильмы по качеству

Календарь

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Бесплатный хостинг uCoz