Главная Регистрация Вход Обратная связь Правообладателям Стол заказов ТВ-ОНЛАЙН Музыка RSS

Товары

Свежие фильмы

загрузка...
<
Загрузка...


Челночніци 3 сезон дивитися онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія (російський серіал 2019) всі серії підряд
 


Челночніци 2 сезон 17 серія 18 серія дивитися онлайн 33 серія 34 серія (російський серіал 2019)
 


Велика гра 2 сезон дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія 2019 (російський сериал) всі серії підряд
 


Велика гра дивитись онлайн 1 сезон 17 серія 18 серія 2018 (російський сериал 2018)
 


Строгий выговор смотреть онлайн (русский фильм 2016)
 


Наследники 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Медичи: Правители Флоренции 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия смотреть онлайн (сериал 2017) сколько серий и сезонов будет
 


Рассказ служанки 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5 серия смотреть онлайн (сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Близкие 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 


Офицерские жены 2 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серия смотреть онлайн (русский сериал 2018) сколько серий и сезонов будет
 
Главная » 2014 » Ноябрь » 10 » Інтерстеллар дивитись онлайн (фільм фантастика 2014) Interstellar / Межзвёздный

21:19
Інтерстеллар дивитись онлайн (фільм фантастика 2014) Interstellar / Межзвёздный
Загрузка...

Дивитись фільм Інтерстеллар дивитись онлайн (фантастика 2014) Interstellar / Межзвёздный

Опис фільму чи серіалу Інтерстеллар дивитись онлайн (фільм фантастика 2014) Interstellar / Межзвёздный
Фильм "Інтерстеллар дивитись онлайн" Видавець-фермер, колишній співробітник Nasa, турботливий батько, який намагається бути хорошим прикладом для своїх дітей, але розуміє, що у них особливо немає майбутнього і вибирати нема з чого, вони також як і він приречені працювати на фермі і вирощувати кукурудзу, як єдину культуру яка вижила. Проте, хоч живе він на землі, мріє Купер про космос, він йому є в кожному сні, як нав'язлива ідея. Батько сімейства (Меттью МакКонахі) дуже любить свою сім'ю, але відчуває себе більш вільно і комфортно не з нею, а там, на просторах всесвіту в кабіні космічного корабля.

Interstellar / Межзвёздный
Рік: 2014
Країна: США, Великобританія
Режисери: Крістофер Нолан
Студія: Paramount Pictures Corporation, Warner Bros. Pictures
Жанр: пригоди, фантастика
Бюджет: 165 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 06.11.2014
Прем’єра (у світі): 26.10.2014
Тривалість: 169 хв
Вікові обмеження (років): 12


Дивитись фантастичний фільм Інтерстеллар 2014 онлайн



Категория: Фантастика | Просмотров: 4252 | Добавил: Admin | Рейтинг: 3.5/2




Смотреть похожие фильмы и сериалы онлайн
Быть Человеком | Being Human (3 сезон) HDTVRip 
Интерны (82 серия/2011) SATRip 
Десять тысяч лет до нашей эры | 10,000 B.C. (2008) DVDRip 
Грузовик | Road Kill | Road Train (2010) DVDRip 
Последнее изгнание дьявола | The Last Exorcism (2010) DVDRip 
Все, что она хотела | Everything She Ever Wanted (2009) DVDRip 
Маленькие Афины | Little Athens (2005) DVDRip 
Черная смерть | Black Death (2010) DVDRip 
Куб 2: Гиперкуб | Cube 2: Hypercube (2002) DVDRip 
Хранилище 13 | Ангар 13 | Warehouse 13 (10 серия/3 сезон) HDTVRip 
Всего комментариев: 4
0  
4 Крым   (10.11.2014 21:30) [Материал]
Не йди покірливо в пітьму, Будь лютіше пред вночі всіх ночей, Не дай згаснути світлу своєму! Хоч мудрий знає - не подужав тьму У імлі словами не зажжёшь променів - Не йди покірливо в пітьму. В недалекому майбутньому людство опинилося на межі вимирання. Знищено більшість сільськогосподарських культур, а пилові бурі грандіозних розмірів стали звичним явищем. У Землі практично немає шансів, тому NASA робить спробу знайти нову населену планету - такі маються в іншій галактиці, куди можна потрапити за допомогою несподівано відкрилася біля Сатурна "кротові нори". Місію "Лазар" очолює колишній пілот Купер (Меттью Макконахі), який обіцяє своїм дітям, що обов'язково до них повернеться. У численних інтерв'ю напередодні прем'єри "Інтерстеллар" режисер Крістофер Нолан не раз і не два наголошував, наскільки щільно він співпрацював з відомим фізиком-теоретиком Кіпом Торном. Мовляв, історія, показана у фільмі, має під собою наукове підгрунтя, і її не варто сприймати як звичайну фантастику - важливо допускати, що щось подібне може з часом стати цілком реальними подіями. Зазираючи на роки вперед, Нолан зі своїм братом Джонатаном (він писав сценарій) малює неоднозначну картину, в центрі, якої, втім, як і раніше знаходяться непорушні загальнолюдські цінності. "Інтерстеллар" - без сумніву, сама титанічна і претензійна робота Нолана. Не даремно він говорив, що на проект його надихнула легендарна "Космічна одіссея" Стенлі Кубрика, унікальне явище в кінокультурі 70-х. Це явно той випадок, коли вже на стадії зйомок була поставлена мета: зробити не просто фільм, але картину, яка стане класикою жанру. Максимальна амбітність б'є по очах і може збентежити непідготовленого глядача, на якого обрушується лірична ода завдовжки в три години. Але боятися нічого - можна, як актриса Джесіка Честейн, не розуміти здебільшого того, про що говорять герої. Коли на зміну громіздким термінам приходять почуття і емоції, все стає просто, як двічі два.

У сучасному кінематографі мистецтво йде двома шляхами. Хтось робить ставку на візуальну складову, вражаючи публіку спецефектами і забуваючи про те, що історія не менш важлива, ніж картинка. Хтось копає глибше: прописує глибокі і багатогранні характери, ставить в основу людську натуру, робить все максимально приземлено і буденно. Нолан намагається знайти те місце, де обидва шляхи перетинаються. Космічні замальовки і інопланетні пейзажі роблю йому честь як талановитому художнику. Коли разом із ридаючим героєм Макконахі у доброї частини глядачів очі опиняються на мокрому місці, розумієш, що маєш справу ще й з майстерний драматургією. Доповнюють Чи дві сторони однієї монети один одного? Ось на це питання відповідь виходить неоднозначний. "Інтерстеллар" навряд чи може похвалитися сильними акторськими роботами: Макконахі вже показав такий обширний горизонт свого потенціалу, що в ролі що розривається між двох вогнів батька мало кого здатний здивувати. Але герой Меттью - основа, колона, на якій будується решта конструкції, де всі інші артисти виступають в ролі красивих, але не надто обов'язкових декорацій. На загальному тлі виділяються, мабуть, тільки Метт Деймон і 13-річна Маккензі Фой. Решту однією лівою (якої у нього навіть немає) уделивает робот ТАРС - створення, навіть віддалено не нагадує людину, а тому що грає виключно голосом.

Сингулярності, червоточини, чорні діри, гравітації та інші розумні слова, про які з важливим видом віщають персонажі, на перевірку виявляються пафосною ширмою, за якою ховається розповідь про те, як батько дуже любить своїх дітей і готовий заради них на все. Про те, що любов непідвладна часу, а надія - це те, що допомагає вижити. Причому подаються ці прості істини так душещипательно, що хочеться заплющити очі від напору і попросити зменшити оберти. До того ж, ми і так все це знаємо: з точки зору мирської мелодрами "Інтерстеллар» не вдається бути новатором. Доводиться брати розмахом. Нолан забирає глядача в далекі світи, відкриває йому нові планети і розповідає про існування в п'яти вимірах, переслідуючи, при цьому, не найочевиднішу мета. "Інтерстеллар", в сутності своїй, про те, як люди шукали формулу любові. А для цього зовсім не обов'язково кудись летіти. PS. Автор приносить подяку адміністрації кінотеатру "Оскар" за можливість побачити фільм до його офіційної прем'єри в Україні.

0  
3 Пратасов   (10.11.2014 21:29) [Материал]
Назви попереднього (якщо не вважати останнього «Темного лицаря») і нового фільмів Крістофера Нолана відрізняються всього на кілька букв (якщо мати на увазі їх оригінальні назви - Inception («Початок») і Interstellar). Але по суті своїй вони однакові, адже і перший, і другий - розумове гіперблокбастери, які дають поживу для розуму.
«Початок» було направлено всередину, у найпотаємніші куточки людської підсвідомості, тоді як «Інтерстеллар», навпаки, спрямований назовні - в нескінченність і далі. У першій частині останнього ми бачимо Землю недалекого майбутнього, спустошену надмірною експлуатацією природних ресурсів, мучуся нескінченними піщаними бурями. Людство, пославши подалі технологічні та військові дурості, зосередилося на виживанні, заставу якого бачиться йому в сільському господарстві.
Метью МакКонахі грає (не настільки перебільшено як в «Сьогоденні детективі» і «Далласького клубі покупців) колишнього пілота, який перетворився на фермера, такого собі пост-ковбоя, який живе з батьком своєї померлої дружини (як завжди чудовий Джон Літгоу) і двома дітьми. Так триває до того дня, поки тривожні знаки паранормального властивості не штовхають батька сімейства на пошуки нового світу, придатного для переселення людства.
Тут можна згадати про Роберта Земекіса, чий недооцінений «Контакт» (знятий в 1997-му з тим же МакКонахі в головній ролі), послужив своєрідною моделлю для «Інтерстеллар». А можна і Джона Форда і Стенлі Кубрика, мотиви з яких тонко об'єднує Нолан: ковбой залишає сім'ю, яка оплакує його («Шукачі» Форда »), і незабаром виявляється за штурвалом космічного корабля, що прямує до кордонів незвіданого (« 2001: Космічна Одіссея »Кубрика). Від фронтира класичного (фізичний світ) до фронтир сучасному (мир квантовий, його дивацтва і парадокси).
Чого не можна відняти у режисера «Безсоння» (до речі, ще один фільм на In-), так це його педагогічного чуття, його здатності включати в свої розповіді досить складні наукові та філософські елементи. Це вже було в «Початку», і знову є в «Інтерстеллар»: Нолан зачіпає такі поняття як «черв'ячні нори», гравітаційна сингулярність, горизонт подій і пр., Причому робить це так, немов впевнений, що в кожному глядачеві живе свій маленький особистий Стівен Хокінг.
Але торкнутися поняття - це одне, а от додати йому візуальну форму - зовсім інше. Навряд чи «Інтерстеллар» революціонізує всесвіт наукової фантастики, але він доводить любов свого режисера до гігантським пустками і світам, немов вивернутим шкереберть.
Нолан завжди тяжів до того, щоб дати своєму глядачеві максимально грандіозне видовище, буквально пришпилити їм глядача до крісла. І в «Інтерстеллар» він знову досяг успіху в цьому, хоча варто визнати, що це скоріше данина смакам сучасної публіки і правилам гри сучасного комерційного кінематографа. А по них він грати вміє майстерно, залишаючись при цьому останнім автором Голлівуду, перед яким відкриті двері кабінетів (і сейфів) найбільших босів «фабрики ілюзій».

0  
2 Тата   (10.11.2014 21:29) [Материал]
Історія, яку розповідає Крістофер Нолан, грунтується не на літературній теорії, а має цілком реальну наукову - американського астрофізика Кіпа Торна, і сценарій, який написав Джонатан Нолан, базується також на його теоретичних матеріалах. Тому й заслуговує серйозності відносини, до цього потрібно готуватися, йдучи на перегляд. Завдяки науковій основі режисерові доступно вдається донести не тільки розуміння сенсу гравітації і деяких законів Всесвіту, а й непорушності людських земних почуттів, які він ставить вище, ніж червоточину, яка недавно відкрилася. До слова, сентиментальності у фільмі предостатньо і особливо сприйнятливий і чутливий глядач знайде момент, щоб поплакати. Дуже радує, що Крістофер Нолан піднявши спочатку планку для фільму досить високо (рівняють на «Космічну одіссею» Кубрика) - створити кіношедевр про таємниці Всесвіту, зміг втриматися і зняв дійсно щось видатне. Проте, йому не вдалося втиснути весь цей матеріал в обмежений за часом фільм, так як в деяких місцях відчувається сильний науковий перегруз, надлишок інформації нічим не розбавлений і тому сприймається громіздким і невідчутним, які вимагають додаткового пояснення. «Інтерстеллар» пропонує свій погляд на космос і можливість відкрити деякі загадки Всесвіту, як наприклад, заглянути в сусідню галактику. До речі, вид прямо заворожує, поки не наблизишся, так як, поблизу, виглядає вона менш привітно і навіть агресивно, хоч і красиво, адже натурні зйомки епізодів проходили не в такій далекій Ісландії. Окреме спасибі кінотеатру «Оскар» за допрем'єрний показ фільму.

0  
1 Влад   (10.11.2014 21:28) [Материал]
Типу анекдот: - Ти де був? - У чорній дірі. - І що там? .. - Знаєш, там темно і порожньо! Цікаво, якому реальному числу глядачів ведено, що таке сингулярність? .. І скільком із них сподобався новий фільм Нолана? Не шукайте взаємозв'язку між цими цифрами. Успіх маестро Крістофера укладений не в цифрах і навіть не в словах. А в тому разючий мистецтві, помноженому на бездоганну стилістику, з яким він відтворює екранну реальність своїх масштабних полотен, які сприймаються нами під відчуттях ... Багато заговорили про "тверду науковій фантастиці". Наріжною, так сказати ... Ні, якщо порівнювати, наприклад, з "Гравітація" (це слово так часто зустрічається в даній стрічці!), То підхід, безумовно, набагато суворіше. Разом з тим, що постфактум запам'ятає про сюжет масовий глядач? "Картина про те, як мужик-фермер спершу заліз в чорну діру, а потім якимось чином з неї виліз. Ну, через книжкову шафу! .. Хоча спочатку летів на кораблі. А вчені як завжди всіх кинули". І ніяких тобі сингулярностей та інших цвяхів! Запам'ятається хіба що подібний приклад з протиканіе ручкою аркуша паперу - як працює принцип "червоточини" ...

Але ж і "червоточини" і "чорні діри", як вони представлені в стрічці - все це допущення, нехай і засновані на наукових версіях! Допущення, які Нолан цілком може собі дозволити, оскільки знімає художню стрічку. І у нього це виходить доречно і вельми красиво. Хіба що зі "шафами" малість переборщив ... Аномалія - вона і є аномалія. Шикарна фантастика, яку однозначно варто дивитися на великому екрані, але навряд чи варто робити упор саме на "наукової" стороні.

В цілому ж можна сказати, що Нолан абсолютно не підвів глядацьких очікувань. Пов'язавши в одну картину дійсно ДУЖЕ БАГАТО (від фермерських буднів - до гігантських хвиль на чужих планетах), він зумів зцементувати сюжет в єдине ціле і зняв кіно так, що захоплює дух, а напруга тримає від альфи до самої омеги. Навіть кінцівка (коли на мить здається, що сценарій зайшов в глухий кут і щось додати просто неможливо) передає загальну ідею і ставить витончений фінальний розчерк. Глядач залишається під враженням, і ще довго після перегляду він буде переварювати, думати над цією картиною, домислювати для себе ... Дивовижне, велике кіно. Воно не позбавлене недоліків, є моменти, епізоди, які злегка чіпляють сприйняття, викликають питання, щонайменше ... Але це саме що епізоди. Рука Майстра, його талант і розум у наявності. Нолан піднімає планку все вище і вище, так, що просто стає боязно за нього ... Адже відомо що чим вище піднімаєшся - тим болючіше падати. Але, можливо, маестро освоїв нуль-переходи і кожен раз виникатиме в новій точці, з новим, несхожим на колишній шедевром, яке розкриває нові грані його можливостей? ..

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Лучшие сериалы!

Форма входа

Фильмы по качеству

Календарь

«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Бесплатный хостинг uCoz